LinkedIn - Willems RobinWillems IT is lid van Feweb
Uw firma verdient een goede on-line reputatie! Let's talk!

Een beresterk netwerk van partners

Onze klanten kunnen rekenen op een kwaliteitsvolle en uitgebreide dienstverlening mét toekomstvisie. Om dit te garanderen heeft Willems IT een hecht netwerk opgebouwd met de beste professionelen.

De kwaliteit van ons netwerk is beresterk. We steken er onze handen voor in't vuur.

Branding en pre-press

Atelier 5, grafische vormgeving te GrobbendonkGeen geslaagde website zonder logo of huisstijl. Voor de professionele uitwerking van huisstijl, verschijningsvormen en pre-press werkt Willems-IT nauw samen met grafisch bureau atelier5.

Karel Taeymans, creatieve duizendpoot en drijvende kracht achter deze firma hanteert net als Willems IT voor elk van zijn klanten een realistische, kwalitatieve en toekomstgerichte aanpak.

Webhosting en serverhosting - CombellWebhosting, serverhosting en online office

Wij raden onze klanten Combell aan als hosting-provider. Met vaste contactpersonen in zowel het sales- als het supportteam kan Willems IT zorgeloos gebruik maken van dit hoogtechnologische datacenter met z'n legendarische 24/7 support.

Ook bij Combell groeien de services foutloos mee met het succes van onze klanten.

Contentstrategy, Onsite SEO en Adwords

Jelle Bruyndonckx, Adwords Evangelist"Back in the 90's" was het voldoende om met een mooi ogende site mee te dingen naar die absolute eerste plaats in Google. Uw ROI extreem verbeteren doe je tegenwoordig met een strategische optimisalisatie van websiteinhoud en advertentiecampagnes.
Wil u bij uw potentiële klanten met een resem trefwoorden in de Google-resultaten verschijnen zonder dat de investeringskost de pan uit rijst? Willems IT vond een zeer sterk analytisch brein bij Jelle Bruyndonckx.

Eureco, Hardwareshop te HerentalsHardware

De hardware-shop van Eureco is een onmisbare schakel in de goede werking van Willems-IT.

Koffie?

Contacteer ons voor een gesprek!

Een goed gesprek is vaak nuttiger dan een opsomming van mogelijkheden en partners. We willen immers écht graag weten hoe we uw netwerk kunnen versterken.

Maak nu een afspraak!